Есента е тук и британският певец и автор на песни

...
Есента е тук и британският певец и автор на песни
Коментари Харесай

Ед Шийран издаде втори албум за тази година

Есента е тук и английският артист и създател на песни Ед Шийран настройва почитателите си на вълната на изменящите се листа и по-хладния въздух с новия си албум " Autumn Variations " ( " Есенни вариации " ) , който от през днешния ден е на музикалния пазар, оповестяват Асошиейтед прес и " Билборд ".

Шийран издава албума чрез личната си компания " Джинджърбред Мен Рекърдс " (Gingerbread Man Records). 

Ed Sheeran Announces Second Album of 2023, 'Autumn Variations,' Reteaming With Aaron Dessner
— Variety (@Variety)
Албумът се появява единствено няколко месеца след предходния му план " - " (Subtract). Със заглавието " Autumn Variations " артистът загърбва поредицата си от издания, кръстени на математически знаци, започвайки от дебюта си " + " (Plus) през 2011 година

Дали с " Autumn Variations " настава краят на една епоха или Шийран слага началото на нещо ново?

" Миналата есен открих, че с моите другари прекосяваме през толкоз доста промени в живота си. След горещината на лятото всичко или се успокояваше, или се подреждаше, или се разпадаше, или идваше на дневен ред, или се взривяваше ", сподели Ед Шийран, обявявайки  албума. 

" Когато при започване на предходната година прекосих през сложен интервал, писането на песни ми оказа помощ да схвана възприятията си и да се примиря със протичащото се, а когато научих за другите обстановки с моите другари, написах песни, някои от тяхната позиция, други от моята, с цел да уловя по какъв начин те и аз гледаме на света по това време. Имаше възходи като влюбване и нови другарства и спадове като  разбити сърца, меланхолия, самотност и комплициране ", добавя артистът. 

Autumn is finally here!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР