ЕС си прави грешни сметки, ако мисли че Великобритания няма

...
ЕС си прави грешни сметки, ако мисли че Великобритания няма
Коментари Харесай

Бившият министър за Брекзит: ЕС си прави грешни сметки, ако мисли че Великобритания няма да напусне без споразумение

ЕС си прави неверни сметки, в случай че мисли че Англия няма да напусне без съглашение, сподели някогашният министър за Брекзит Дейвид Дейвис, представен от английския вестник The Independent.

" Винаги съм мислил, че неналичието на договорка е по-добър вид от неприятна договорка и до момента в който има гранични въпроси и по този начин нататък... това ще ни даде повече независимост. Все още съм на мнение, че имаме две неща в наша изгода - имаме лична валута и ние сме господари на нашата лична орис по метод, по който държавите-членки на Европейски Съюз не са.

Той добави: " Това са договаряния и ще се стигне до ръба, само че ние не би трябвало да се паникьосваме за това. Те също губят доста, а съответни страни и характерни браншове понасят загуби, ще има вътрешен напън в границите на Европейски Съюз. "

Неговите мнения идват откакто министър председателят Тереза Мей се срещна с френския президент Еманюел Макрон за договаряния лице в лице през лятната си отпуска предходната седмица, а министри са изпратени в Европа, с цел да се контактуват непосредствено с сътрудниците си в това, което се преглежда като опит за понижаване на въздействието на Мишел Барние и бюрократите на Европейската комисия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР