ЕС е на исторически кръстопът в отношенията си с и

...
ЕС е на исторически кръстопът в отношенията си с и
Коментари Харесай

Борел: ЕС трябва да вземе решението на века - сътрудничество или конфронтация с Русия

ЕС е на исторически кръстопът в връзките си с и би трябвало да вземе решението на века – блян към съдействие или борба. Това мнение изрази висшият представител на Европейски Съюз по въпросите на външните работи и политиката на сигурност на особено чуване в Европейския парламент, отдадено на визитата му в Русия на 4-6 февруари, предава ТАСС.
„ Ние сме на исторически кръстопът в връзките с Русия. Изборът, който вършим, ще дефинира интернационалната динамичност на властта през този век “, сподели той и акцентира, че тези въпроси ще бъдат разисквани на срещата на външните министри на Европейски Съюз на 22 февруари и на срещата на върха през март.
 Говорител на Европейска комисия: Ако Борел се беше срещнал с Навални в пандиза, това би дало неправилен сигнал Говорител на Европейска комисия: Ако Борел се беше срещнал с Навални в пандиза, това би дало неправилен сигнал
" Алексей Навални е в пандиза, където не би трябвало да бъде. Ако господин Борел се беше срещнал с него там, това би дало неправилен сигнал " -...
Според него Европейският съюз би трябвало да се опита да избегне дълготрайна борба с Руската федерация и да обезпечи поддръжка за съветското гражданско общество.
" Русия е най-голямата ни съседка и би трябвало да заобикаляме дълготрайна борба ", сподели той.
В същото време Борел съобщи, че Европейски Съюз би трябвало да предизвиква „ развиването на гражданското общество в Руската федерация “, само че прикани „ да се прави разлика сред структурата на съветската власт и хората, които желаят да бъдат част от Европа “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР