Еротична снимка на една от най- горещите дами в взриви

...
Еротична снимка на една от най- горещите дами в взриви
Коментари Харесай

Мацка от „София ден и нощ“ навири голо д*пе! Не е за вярване с какво е украсено… СНИМКА:


Еротична фотография на една от най- горещите дами в взриви обществените мрежи! Красавица от реалити сериала зарадва загорелите почитатели като им сподели голото си дупе.

Задните елементи на моделката Бояна Генова обаче не бяха просто заголени, а украсени с безчет дребни диаманти.

Какъв е бил мотивът дупето на настоящата бръмчалка да блесне по този метод, единствено тя си знае. Ако се съди по това, че е снимана в домашна конюнктура, вероятно става въпрос за подарък от следващия й богат ухажор.

Бояна стана известна като „ дребното коте “ на Валери Божинов, откакто на бял свят се появи чат, в който той си я поръчва в Сърбия. Тя пък съобщи, че му била гадже за малко, само че след това си останали единствено другари.

През последните няколко месеца хубавицата Бояна стана част от екипа на хитовата поредност „ София денонощно “. Тя съумя да се задържи в сериала, като първо гадже на Марио, а след това на Митака. Говореше се, че екранната й обич с героя на Кристиян Кирилов, се пренесла и в живота. Но все още двамата към този момент не са дружно.
Бояна с сътрудника си Кристиян Кирилов
Засега Бояна Генова остава в сериала, откакто съумя да се наложи, макар убийствената конкуренция сред хубавиците, които го налазиха.

Извън работата си за „ София денонощно “, горещата русокоска се изявява като моделка. Тя има едно присъединяване и в еротичния конкурс „ Мис Плеймейт “, само че в годината, когато печели бившето гадже на Криско – Ася Капчикова.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР