Ергенката Tea грам не си поплюва!Блондинката се целува не с

...
Ергенката Tea грам не си поплюва!Блондинката се целува не с
Коментари Харесай

Ергенката Теа се целува с Филип Буков

Ергенката Tea грам не си поплюва!

Блондинката се целува не с кого да, а с един от актуалните секссимволи - Филип Буков. Двамата си разменят буйни милувки и мнозина се запитаха дали имат интимни връзки и какво прави Tea в " Ергенът “, в случай че в действителност е обвързана. Едрогърдата русокоска е качила фотография на видно място в профила си в обществените мрежи с артиста и предизвика вълна от любознание.

Добрева, която при започване на 2023 година стана победителка в състезанието " Бест еротик модел “, изобщо не повдига въпроса в сантименталното риалити. За сметка на това непрекъснато натъртва, че е учила актьорско майсторство и мечтае за огромни функции в киното. Истината е, че Tea към този момент се е снимала в един български филм. Заглавието му е " Аферата Пикасо “ и горещите фрагменти с Буков, които изтекоха в интернет, са точно оттова.

Лентата наподобява обещаваща и преди няколко месеца имаше премиера на огромен екран. Снимачният развой на престъпната комедия стартира на 13 август 2022 година и приключва през септември същата година.

Във кино лентата вземат участие едни от най-сексапил-ните дами на България - Диляна Попова, Жени Калканджиева, Райна Караянева и Тита. Чаровникът, който взе участие в последния сезон на " Сървайвър “, е в рискова непосредственост и с някои от тях. Това разбули всички мистерии и стана ясно, че Tea и Филип ги свързва само работата и в никакъв случай не са били в интимни връзки.

Докато учи спектакъл в Нов български университет, Tea де Анджелис, както се показва русокоската, изкарва парите си с танци и стартиране на техно музика по клубовете. Неведнъж е споделяла, че е родена за сцената и поради това непрекъснато се облича провокативно, без да се интересува от мнението на близките. В профилите й в обществените мрежи е цялостно с еротични фотоси. На някои от тях даже театралничи както майка я е родила. След като русокоската съумя да завоюва дребна роля в игралния филм на режисьора Ян Янев, се надъхва още повече за актьорска кариера. Русата хала се показва в цялостния си искра по време на присъединяване си в " Ергенът “. Още първоначално прикова вниманието на феновете с смешки и самоирония, като несъмнено потвърди, че знае по какъв начин да бъде център на вниманието, пише  " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР