ЕРБ отново поиска оставката на правителството. Това се случи по

...
ЕРБ отново поиска оставката на правителството. Това се случи по
Коментари Харесай

ГЕРБ поиска оставката на правителството на брифинг във Враца

ЕРБ още веднъж изиска оставката на държавното управление. Това се случи по време на брифинг във Враца. На посещаване в града са водачът на партията Бойко Борисов, Даниел Митов, Томислав Дончев, Десислава Атанасова, Делян Добрев и други представители на партията.

„ Няма човек, който може да каже, че Кирил Петков се оправя добре. Нямат една сполучлива сфера. Има цялостен застой в културата, образованието и инфраструктурата”, съобщи Бойко Борисов.

„ В Брюксел се чудят България правова страна ли е. Какъв е методът да спрем авантюризма, неадекватността в ръководството и беззаконието? Само един - оставка”, сподели Петя Аврамова.

„ Ние сме последната страна без План за възобновяване. Защо? Защото се чудят по какъв начин да откраднат парите”, разяснява Делян Добрев.

„ Нищо друго с изключение на батериите не са пипнали в него. Там, откъдето не могат да измислят по какъв начин да откраднат пари – ето ги батериите. Българската страна няма потребност от батерии”, сподели още той. И добави: „ Преди три дни в Министерския съвет е подписан меморандум с съветски олигарси. Затова желаеме оставка”.



Според Томислав Дончев актуалното държавно управление евентуално е най-некомпетентното и безпомощно държавно управление в историята на България. „ Нашият екип приготви за 4-5 месеца подготвен План, държавното управление на смяната за 1 година не може да го подпише и съобщи. Преди всичко би трябвало да си отговорим на едни въпрос – по какъв начин стигнахме дотук. Този въпрос ми го задават през последните седмици на всички места. Отговорът не е заровен нито в последните 3 месеца, нито през предходната година. Откакто ние сме се появили като политическа групировка объркахме доста сметки”, разяснява той.

„ В чия болна глава може да се роди концепцията да арестуваш политическия си конкурент?”, запита Дончев.

„ Бойко Борисов като министър председател в никакъв случай не е делил кметовете на сини, червене и каквито и да е и той знае, че във всяка една община живеят българи, за разлика от сегашните безпомощни, безсмислени хора. Мисловен и вербален хаос се лее всеки божи ден от тв приемника. Това са хора, които единственото нещо, което са научили, са шаблони и клишета, които се повтарят всекидневно като поддръжката за Украйна. Ние сме били страната, която най-вече сме я подкрепяли? Как? Стискаме им палци”, разяснява Даниел Митов.

„ Ясно е, че сме поели път към предварителни избори”, безапелационен бе той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР