Equinix инсталира и оперира в своите центрове за данни частно

...
Equinix инсталира и оперира в своите центрове за данни частно
Коментари Харесай

Equinix предлага готов за работа частен облак с Nvidia


Equinix конфигурира и оперира в своите центрове за данни частно притежавана от клиентите инфраструктура на Nvidia (снимка: Nvidia)

Напълно ръководена облачна услуга, която разрешава на бизнеса елементарно да придобие и ръководи своя лична инфраструктура за суперкомпютри N vidia DGX AI за създаване и работа на персонализирани генеративни AI модели, разгласи компанията за цифрова инфраструктура Equinix.

Вече налична, услугата включва Nvidia DGX системи, Nvidia съгласуваност и софтуерна платформа Nvidia AI Enterprise. Equinix конфигурира и оперира частно притежаваната от всеки клиент инфраструктура на Nvidia и може да внедри услуги от тяхно име в основни International Business Exchange (IBX) центрове за данни по целия свят.

Чрез услугата фирмите могат да скалират своите инфраструктурни интервенции, с цел да реализиран равнището на продуктивност на изкуствения разсъдък, належащо за създаване и ръководство на солидни модели.
още по темата
Сред фирмите с ранен достъп, които употребяват услугата, са водачи в браншове като биофармацията, финансови услуги, програмен продукт, автомобилния бранш и търговията на дребно. Те построяват AI центрове за върхови достижения, посредством които да дават стратегическа основа за необятен набор от бързо разрастващи се образци от практиката за огромни езикови модели (LLM).

Това включва ускорение на времето за постигане до пазара на нови медикаменти, насърчаване на Copilot за изкуствен интелект във връзка със сервизни сътрудници и създаване на виртуални асистенти за работливост.

Услугата предлага високоскоростен частен мрежови достъп до световни снабдители на мрежови услуги, което разрешава бързо добиване на генеративна AI информация от широкообхватни корпоративни мрежи. В допълнение, Equinix обезпечава частни връзки с висок потенциал към облачни услуги и снабдители на корпоративни услуги, с цел да улесни работните натоварвания на AI, като в същото време дава отговор на условията за сигурност на данните и сходство с правните условия.

Използвайки услугата, клиентите могат да получат достъп до техния Nvidia AI Enterprise програмен продукт, с цел да улеснят създаването и внедряването на индустриален клас AI приложения, в това число генеративен изкуствен интелект. Nvidia AI Enterprise включва авансово подготвени модели, усъвършенствани рамки и ускорени софтуерни библиотеки за просвета на данни – като Nvidia NeMo конструкция за създаване на LLM, Nvidia RAPIDS за просвета за данни, Nvidia Clara за опазване на здравето и Nvidia TensorRT-LLM за усъвършенстване на продуктивността на огромни езикови модели.

Цялостното решение включва също по този начин и поддръжка и отбрана от корпоративен клас. В това число влизат експертите от IBX центровете за данни на Equinix, които подкрепят клиентите в това да изградят бързо и внедрят своите персонализирани AI модели, както и да имат достъп до AI специалистите на NVIDIA.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР