Епископът, който водеше церемонията по погребението на легендарната изпълнителка Арета

...
Епископът, който водеше церемонията по погребението на легендарната изпълнителка Арета
Коментари Харесай

Епископ опипа гърдите на Ариана Гранде

Епископът, който водеше церемонията по погребението на именитата изпълнителка Арета Франклин, си разреши да опипа по гърдите младата певица Ариана Гранде. За случая стана ясно преди дни, когато в интернет бяха публикувани фотоси и видеа от поклонението, на които епископът Чарлз Елис III е прегърнал поп дивата, само че пръстите на ръцете му са прекомерно покрай бюста й.

Фенове на Ариана Гранде започнаха акция в обществените мрежи в отбрана на любимката им, като дефинираха действието за полово посягане. За малко време казусът с опипването доби огромна известност в мрежата и това накара епископът публично да се извини.

„ Никога не съм имал желание да допирам гърдите на която и да е жена ”, разяснява той пред организация АП. „ Може би съм минал границата, може би се държах прекомерно другарски или фамилиарно. Но още веднъж се оправдавам ”, споделя още Чарлз. По думите му той е прегърнал всички актьори – мъже и дами, по време на церемонията.

Ариана Гранде бе поканена да взе участие в поклонението на кралицата на соул музиката от фамилията на Франклин. По време на церемонията младата поп изпълнителка изпя онлайн кавър на един от най-големите шлагери на Арета – (You Make Me Feel Like) A Natural Woman.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР