ЕПА Холивудският ас Уил Смит плати бонуси на колегите си от

...
ЕПА
Холивудският ас Уил Смит плати бонуси на колегите си от
Коментари Харесай

Уил Смит раздаде хонорара си от 40 млн. долара на колеги

 ЕПА Холивудският ас Уил Смит заплати бонуси на сътрудниците си от " Методът Уилямс “ (King Richard). За задачата артистът употребява личния си хонорар, като съгласно спекулациите, представени от The Hollywood Reporter, заплатата му за кино лентата е достигнала до 40 милиона $.

Конкретната сума, която Смит е раздал на останалите актьори в заглавието, спрягано и за Оскаровата конкуренция, не е известна. Ясно е обаче, че въпросните
бонуси са дадени на най-малко 5 артиста, измежду които Сания Сидни и Деми Сингълтън, които извършват функциите надлежно на Винъс и Серена Уилямс.

До решението на Смит да даде част от хонорара си на останалите артисти се стигна, откакто стана ясно, че " Методът Уилямс “ ще се излъчва по едно и също време в кината и на стрийминг. Тъй като практиката в Холивуд повелява актьорите да получават отчисления от боксофиса на филмите, артистите обичайно остават ощетени. Именно подобен бе въпросът, да вземем за пример, и със правосъдното дело, което Скарлет Йохансон заведе против " Дисни “ поради " Черната вдовица “.

Широкото разпространяване на " Крал Ричард “ започва от 19 ноември.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР