Ентусиасти продължават разследването на инцидент с НЛО през 1990 г.

...
Ентусиасти продължават разследването на инцидент с НЛО през 1990 г.
Коментари Харесай

Продължава разследването на инцидент с НЛО през 1990 г.

Ентусиасти не престават следствието на случай с НЛО през 1990 година …На 22 август 1990 година, в полето в Ебенезър (Ebenezer), остров Принц Едуард (Prince Edward Island), се спуска чудноват светещ обект (HiddenTruth.site).

 Метеорит ли е бил обектът или нещо друго?
Метеорит ли е бил обектът или нещо друго?Това е едно от най-забележителните събития на НЛО в Канада. Мистериозният конусовиден обект, паднал от небето този ден, преди повече от 30 години, продължава да смущава и интригува запалянковците.Съвсем неотдавна, Дейв Рос (Dave Ross) и сътрудниците му отиват да посетят самото поле, в което НЛО-то е паднало.

 Ентусиасти не престават следствието на случай с НЛО през 1990 година …
Ентусиасти не престават следствието на случай с НЛО през 1990 година …„ Въоръжени “ с металотърсачи, безпилотни летателни апарати и друго съоръжение, те оглеждат региона за следи. Като се има поради, че от самото събитие са минали три десетилетия, възможностите за новаторско изобретение са минимални. В последна сметка, те откриват доста малко, с изключение на някои депресии в почвата.Четете още: Неразрешената мистерия с разрушеното НЛО в съветския град ДалнегорскСпоред откривателя на НЛО – Крис Рутковски (Chris Rutkowsky), е имало голям брой очевидци на първичното събитие, като мнозина оповестяват, че бял обект, наподобяващ „ сладолед “, паднал от небето.
Малко по-късно са видяни военни хеликоптери, които обикаляли региона, а една жена даже твърди, че е видяла по какъв начин нещо, покрито с черен брезент, е отнесено в каросерията на камион.И НОРАД (Северноамериканското военновъздушно-космическо командване, NORAD), и CFB Halifax (База на канадските военоморски сили) настояват, че обектът е бил просто метеор.Рутковски споделя: “Насърчени от опцията обектът в действителност да е паднал метеор, група от 30 астронома дилетанти от Астрономическия клуб в Шарлотаун (Charlottetown Astronomy Club), на идната заран претърси региона, само че не откри нищо забавно. ”Дейв Рос декларира: “Не може да бъдем единствените сходни типове в цялата тази Вселена. Там би трябвало да има нещо друго … И аз просто бих желал да схвана дали го има или не. ”И до през днешния ден загадката остава неразгадана …Гледайте видеото.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР