Енергийният консорциум Hellenic Petroleum Group и „ЕКО България“, техните служители,

...
Енергийният консорциум Hellenic Petroleum Group и „ЕКО България“, техните служители,
Коментари Харесай

Hellenic Petroleum Group се включва във възстановяването на опустошените гръцки райони

Енергийният консорциум Hellenic Petroleum Group и „ ЕКО България “, техните чиновници, мениджъри и сътрудници, показват откровените си съболезнования на околните на починалите и своята съпричастност към потърпевшите при опустошителните пожари в Атика, Гърция.

„ Декларираме цялостната си подготвеност да подкрепим по всевъзможен вероятен метод тези, които пострадаха, както и дейностите по възобновяване от последствията от унищожителното злополучие “, оповестяват от гръцкия консорциум, който на българския пазар е показан от верига бензиностанции ЕКО.

От началото на рецесията Hellenic Petroleum Group е в непрекъснати диалози с институциите и хората, ангажирани с финансирането на всички акции за помощ на потърпевшите при пожара. Компанията ще се включи в тях като обезпечи 1 милион евро, с цел да подкрепи възстановителните действия. Бензиностанции ЕКО в Гърция ще обезпечат гориво за потребностите на транспортните средства, които вземат участие в акциите в потърпевшите региони.

Делегация от висшия мениджмънт на Hellenic Petroleum Group към този момент посети една от засегнатите общини - Мегара, където се срещна с кмета господин Стамулис, с цел да се запознае със обстановката на място.

По молба на Министерството на инфраструктурата, превоза и връзките на Гърция компанията ще поеме и финансирането на снимането на изгорелите региони от въздуха. Целта e управляващите да получат цялата нужна информация, която ще помогне за довеждане докрай на картографирането на бедствието и ще провежда по-добре процеса по възобновяване на опустошените региони.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР