Емоционална, вълнуваща и непринудена среща проведе евродепутата Андрей Новаков с

...
Емоционална, вълнуваща и непринудена среща проведе евродепутата Андрей Новаков с
Коментари Харесай

Евродепутатът Андрей Новаков дискутира с ученици възможностите за реализация в ЕС

Емоционална, вълнуваща и непринудена среща организира евродепутата Андрей Новаков с учениците от 11 клас на 18 СУ " Уилям Гладстон “, част от плана " Създаване на виртуален цифров хъб в регион " Възраждане “.

За пътя си до Европейския парламент, за значимостта да откриеш най-хубавите си качества, да преследваш фантазиите си и да ги сбъдваш - беше част от описа на един от най-младите политици в историята на Европейския парламент.

Андрей Новаков показа с младежите своята рецепта за триумф и реализация, както и уроците, които е научил до момента и един специфичен урок по родолюбие, предаден му от артиста Джоко Росич – за силата на птиците, които всяка година отлитат на юг и се връщат всяка пролет и за врабчетата, които остават.

Той отговори на въпросите, сложени от младежите, за опциите, които Европейския съюз дава със своите стратегии за тях, за избора къде да учат - в България или в чужбина, за провокациите на цифровия 21 век и новите благоприятни условия и специалности.

Андрей Новаков беше безапелационен, че не е значимо непрестанно да си благополучен, значимо е, даже когато си имал сложен и тежък ден, когато с доста труд и изпитание си постигнал поставената си цел – да си задоволен от делата си.

Кметът на регион " Възраждане “ Савина Савова приветства госта и благодари на шефа на 18 СУ Величка Стойчева за присъединяване в плана.

" Подкрепих плана тъй като съм уверена, че развиването на цифровите умения, цифровото обучение и съгласуваност, са от първостепенно значение за реализацията на младежите в 21 век “, показа Савина Савова и добави, че Столична община и регион " Възраждане “ работят интензивно както за основаване на модерна просветителна инфраструктура, по този начин и за благоприятни условия учениците да получават спомагателни познания и умения, с цел да бъдат равнопоставени на връстниците си от другите страни, тъй като от всички тях зависи бъдещето на България, Европа и света.

Проектът " Създаване на виртуален цифров хъб в регион " Възраждане “ се осъществя от Сдружение " Граждански начинания, цифровизация и нововъведения “ в партньорство с регион " Възраждане “, 18 СУ и 32 СУИЧЕ, с финансовата поддръжка на Програма " Европа “ 2022 на Столична община.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР