Емилиян Гебрев, благодарение на предишните прокурори, е ръководител на организирана

...
Емилиян Гебрев, благодарение на предишните прокурори, е ръководител на организирана
Коментари Харесай

България се тресе! Обявиха един от най-богатите олигарси за шеф на престъпна група! МВР го пази

„ Емилиян Гебрев, с помощта на предходните прокурори, е началник на проведена незаконна група. Вече шест години е началник на проведена незаконна група. Той е един от многото случаи на „ каузи на трупчета “, сподели някогашният министър на защитата Бойко Ноев по отношение на новите гърмежи в фабрики за муниции в ефира на БТВ.
„ Той е един от най-големите оръжейни предприемачи в Европа и дружно с държавните предприятия „ Сопот “ и „ Арсенал “, неговите фирми правят България измежду първите страни по произвеждане на муниции в Европа. Значението на България за НАТО и Европейски Съюз е голямо “, безапелационен бе военният министър в държавните управления на Ренета Инджова (1994 – 1995 г.) и Иван Костов (1997 – 2001 г.).
„ Причината за тези гърмежи е, че тези, които правят тези дейности се усещат безнаказани. България е едно място, където могат да вършат каквото си желаят. Тези хора, които са потвърдени със своето наличие към гърмежите и отравянията са оперативни служащи на съветските служби. Нищо от тях не се проверява “, уточни Ноев.
„ Веществените доказателства, които са събрани, се унищожават. Делата се приключват. Снимки на гърмежите са унищожени някъде из Министерство на вътрешните работи. Доказателства са унищожени някъде из Министерство на вътрешните работи “, съобщи той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР