Емилия заслабва ударно с диетата не на Преслава, не на

...
Емилия заслабва ударно с диетата не на Преслава, не на
Коментари Харесай

Емилия заслабва ударно!

Емилия заслабва стремително с диетата не на Преслава, не на Петканова или друга звездна колежка, а с тази на Краси Радков.

Комикът се радва на чудодеен резултат от магическата диета, която съблюдава. Краси, който бе тръгнал по пътя на Любо Нейков, в този момент е прероден.

Впечатлена от вталяването му, за помощ и съвет го потърсила Емилия . Покрай бременността си тя качи значително килограми, само че откогато роди, мечтае да се раздели с тях, Двамата скоро се засякоха на общо присъединяване и Радков я поздравил за бързите резултати - тя още е при започване на диетата, само че резултатите към този момент са забележими и проличава, че скоро ще си върне формата на сексбомба.



Именно Стаси, дамата на Краси, е вдъхновителят на цялостната смяна у комика. Дълги години тя го увещавала, молила му се да не натъртва на нездравословните храни, а да си промени режима. "Без апетит, с няколко хранения дневно, само че по избрана скица се отървах от високото кръвно и болките в краката ", споделя Краси. Добавя, че хората си мислят, че стомахът е като тенджера, в която храната се смесва като в миксер, само че не е по този начин. Схемата не е по разделното хранене, а по поредното. Важно е да се знае, че десертът и въглехидратите се одобряват преди различен тип храни, тъй като имат функционалността да ферментират.



Било нездравословно да се яде месо със салата. И различен образец, който съгласно разделното хранене не е верен, а съгласно поредното е: "Въглехидратът на ориза дава глюкоза на кръвта, която ще помогне за смилането и разграждането на месото ". Краси се похвали, че по тази система заран към този момент няма главоболие и към този момент е минал в по-малък размер облекла, написа "България през днешния ден ".

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР