Емил Милев — Крокодила чака внук в затвора. Първородната дъщеря

...
Емил Милев — Крокодила чака внук в затвора. Първородната дъщеря
Коментари Харесай

Крокодила чака внуче в затвора

Емил Милев — Крокодила чака внук в пандиза. Първородната щерка на гангстерския необут е бременна с първото си дете, научи HotArena .

Чаровната Габриела е бременна, само че крие усърдно корема от поверие, написа „ България през днешния ден ” .

Допреди няколко месеца изкусителката не пропускаше мотив да се снима в предизвикателни пози и със секси облекла. Днес това е история, а тя избира да се снима единствено в необятни облекла и скрита зад купа с портокали.

Мистерията бе разкрита преди дни, когато Габриела се появи бременна с мъжа си. Нежно прегърнал своята обичана, бъдещият баща е поставил ръце на закръгленото й коремче.

„ Щастливото събитие се чака през лятото ”, разясняват близки до бъдещата майка.

Габриела е по-голямата от двете дъщери на Емил Милев — Крокодила. Бъдещият дядо сега се намира в пандиза, само че преди година той бе оневинен от познавач съда като необут на група, направила четири грабежа, отвличания и опит за ликвидиране на служител на реда.

Но вместо вкъщи, той още веднъж се върна зад решетките, откакто прокурорите му осигуриха ново обвиняване и вкараха в познавач съда случай за обир на близо 200 000 лв. от магазин „ Била ” на ул. „ Софийски герои ” в столичния жк „ Хиподрума ”.

Крокодила води общо 400 каузи против враговете си. Освен това постоянно предизвика съда със закани против магистратите, както и с екзотичния тип на облеклото си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР