Емил Боев ще бъде погребан на 17 юни, събота. Поклонението

...
Емил Боев ще бъде погребан на 17 юни, събота. Поклонението
Коментари Харесай

Погребват Емил Боев, младежът изчезна на фестивала Сурва в Перник

Емил Боев ще бъде заровен на 17 юни, събота. Поклонението ще се състои в храм „ Успение Богородично “ на Централните софийски гробища. Това заяви брат му Мартин Боев в профила си във Facebook.

Емил беше търсен в продължение на два месеца, откакто изчезна по време на фестивала " Сурва " в Перник. Тялото на младия мъж бе намерено в езеро в пернишкия квартал " Бела вода в края на март.

Данните водят до догатката, че гибелта на Емил Боев е разследване на трагичен случай, разяснява пред Българска национална телевизия при започване на април заместител основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Станимир Станев. Тогава той показа и персоналното си мнение по случая, което съответствува с тази догадка.

Станев съобщи, че в първите дни след изгубването на Емил Боев леководолази са претърсили водоема, само че водата там е мътна поради въглищата, които се намират на дъното на езерото, и няма добра видимост.

След това езерото е замръзнало, а след повдигането на температурите през последните седмици, Министерство на вътрешните работи се е свързало с тежководолази от Български морски флот, с които уговорили по-детайлно претършуване.




Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР