Емигрантът Гечо от Голец попиля политиците минути, след като стана

...
Емигрантът Гечо от Голец попиля политиците минути, след като стана
Коментари Харесай

Емигрантът Гечо си тръгва от „Фермата“, попиля политиците

Емигрантът Гечо от Голец попиля политиците минути, откакто стана ясно, че е следващият изнемощял участник от „ Фермата “. Най-възрастният участник в шоуто излезе дегизиран като Винету, на който наподобява, против Горския от Самоков Станислав и загуби борбата за оцеляване. На няколко пъти жилавият мъж беше на ръба да вземе победа от дърводелеца, само че в последна сметка загуби с резултат 10:4 точки.

Гечо напуснал страната преди години със остарялото си „ Жигули “, натоварено до тавана със семейство и багаж. В ден сегашен той има личен сервиз в Лиеж, Белгия, само че тъгата по родината не го напуща в никакъв случай. Неведнъж в предаването Гечо изясни за какво е напуснал страната, само че довечера гневът му към политиците мазета с цялостна мощ и той едвам не ги напсува.

„ Защо бе? Какво ви направихме, смотаняци? Оставих си родителите, сестра ми избяга, пръснахте хиляди фамилии, идваме си тук и си тръгваме със сълзи. Не знам дали ще сварим родителите си живи или ще дойдем единствено да ги закопаем. И нас може би ще върнат в урни един ден. Ако продължавате по този начин – по какъв начин да се върнем? Освен в урна, няма по какъв начин да се върнем – да е по-евтино за децата ни “, не спря да ругатни емигрантът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР