Емерсон Роял заяви, че е бил изхвърлен от Барселона и

...
Емерсон Роял заяви, че е бил изхвърлен от Барселона и
Коментари Харесай

Бразилец: Останах разочарован от начина, по който си тръгнах от Барселона

Емерсон Роял съобщи, че е бил изхвърлен от Барселона и останал „ отчаян “ от метода, по който напуснал клуба в посока Тотнъм.

Фул бекът се причисли към „ шпорите “ в летния трансферен прозорец, като си потегли от каталунците след едвам три мача за тях. Барса се възползва от опцията да подпише с бразилеца за непрекъснато от Бетис през лятото, единствено с цел да го изпрати след това в северен Лондон.

Тежката финансова обстановка в клуба е добре документирана и наподобява, че решението на клуба да продаде Емерсон е било, с цел да подкрепи балансиране положението в Каталуния.

„ Мислех, че клубът желае да остана. Играх в неделя като титуляр, денят, в който се разсъниха и отидох спокоен на подготовка. След това видях, че са почнали да се случват доста неща, че Тотнъм е разговарял с Барселона, че договорката е била съвсем пред завършване. Срещнах се с управлението на клуба. Те започнаха да ми споделят, че обстановката на клуба не е добра, че съм пристигнал в комплицирано време и заради тази причина е по-добре да ме продадат. Повторих желанието си да остана, тъй като имах фантазия да играя тук и да допринеса за Барселона. Знаех, че в най-хубавата си форма щях да съумея там “, стартира той за Marca.

Емерсон призна, че думите му останали нечути и взел решението да премине от клуб, който обича, в различен, с цел да не бъде трагичен. „ Умен съм и осъзнах в този миг, че без значение от казаното от мен, щях да напусна. Те ме изхвърляха с положителни думи. Не желаех да остана в клуб, който обичам, само че съм печален. Знаех, че мислите им са ориентирани към това да си потегли, без да го споделят. След това взех решение да напусна. Казах, че не желая да оставам и да бъда печален “. Запитан по отношение на това дали се почувствал като употребен от Барса, 22-годишният състезател сподели: „ “Използван “ не е точната дума, само че ме нарани методът, по котйо се случи. Те можеха да работят по друг метод. Имаше по-добри способи да се оправят нещата “, приключи Емерсон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР