Емблематичното заведение Hotel Cafe в Холивуд - това ще е

...
Емблематичното заведение Hotel Cafe в Холивуд - това ще е
Коментари Харесай

Иво Димчев превзема Холивуд, ще пее в бара на звездите

Емблематичното заведение Hotel Cafe в Холивуд - това ще е мястото, където екстравагантният роден реализатор Иво Димчев ще изнесе празничен концерт точно на Йордановден. Датата е 6-ти януари, часът е 21, а Димчев дава обещание доста развлечение и друга музика за елейската бохема.

Именно в този бар, който в последните години се е утвърдил като артистично пространство за акустични осъществявания, стотици почитатели са се редили да слушат онлайн огромни гласове като Адел, Кейти Пери, Били Айлиш, Coldplay, Бруно Марс и други

Билетите за концерта на Димчев към този момент са в продажба на страницата на заведението, което в първите години от своята история е функционирало като кафене. 

За идния концерт се похвали самият Димчев с обява в обществените мрежи. " Ел Ей, здравейте още веднъж! Надявам се да ви видя в Hotel Cafe на 6-ти януари, 21 часа ", написа той в Инстаграм и разгласява афиш към събитието.

Звездният музикален празник на Димчев е самобитно продължение на отвъдокеанското му " домашно " турне - концерти в интимно-празнична атмосфера към Коледа и Нова година по домовете в Ню Йорк и Лос Анджелис. След като стартира на 8-ми декември в Голямата ябълка, обиколката му продължи и в Града на Ангелите, а финалът ще е на 10-ти януари. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР