Емблематичният коледен камион на Coca-Cola, който познаваме добре от екрана,

...
Емблематичният коледен камион на Coca-Cola, който познаваме добре от екрана,
Коментари Харесай

BILLA България посреща коледния камион на Coca-Cola

Емблематичният коледен камион на Coca-Cola, който познаваме добре от екрана, идва в България, с цел да донесе чудо и празнично въодушевление на всички, които чакат с боязън магията на Коледа. Ще го посрещнем през декември на паркингите на BILLA, които ще се преобразят в мини коледни градчета, в няколко точки на страната. Първата му спирка ще бъде в гр. Пловдив, бул. 6-ти Септември 221, на 2 декември от 15:00 ч.

Вече 23 години BILLA има силата да събира хората дружно към трапезата и да ги сплотява в домашния уют. С течение на годините, задачата на BILLA е не просто да предлага качествена храна, а да основава преживяване, в което най-важни са усетът, силата на дребните жестове и удоволствието от споделените моменти. Затова и няма по-добър хазаин на изключителния 19-метров камион на Coca-Cola. Тази зима той идва в България, с цел да ни потвърди, че вълшебството на Коледа не е територия, непокътната единствено за най-малките, тя може да завладее всяко едно сърце.

BILLA ви кани да влезем дружно в коледното градче на Coca-Cola!

Ето и спирките на иконичния камион:



За да открехнем леко вратата към изненадите, които ще ви чакат в коледното градче на Coca-Cola, ще ви издадем някои от тях.

Фото ъгъл с Дядо Коледа

Отредено му е особено място в коледното градче, с цел да могат всички запалянковци да запечатат срещата с белобрадия дъртак на фотография, която да остане безценен спомен за цялостен живот.

Специален ъгъл за писане на коледни писма

С благи думи и пожелания в коледния дух, тази година всеки искащ може да стопли сърцето на изцяло чужд човек от различен град, определен на инцидентен принцип. Само един Дядо Коледа не стига, по тази причина с тази самодейност всеки ще има опция да влезе в неговата роля, като подари наслада и вяра.

Коледна работилница

Организирана е под егидата на „ Операция Плюшено мече “ - на деца и младежи, лишени от наставнически грижи или в риск, които желаят да се развият професионално. Всеки умел добротворец с огромно сърце може да създаде коледна декорация на място и да я даде за закупуване в другите градове на страната, в помощ на акцията. Средствата от всяка продажба ще бъдат дарени за програмата „ ” – учебен план, който дава късмет на надарени деца, лишени от наставнически грижи и младежи в риск да влязат в университет и да се осъществят професионално.

Фото будка и цифрова коледна елха

Специална фото будка ще улавя страстите от обиколката в коледното градче на всеки клиент, искащ да се снима. Под формата на моментални фотоси, които можеш да вземеш още на място, всеки ще има опцията да отнесе загатна за радостното прекарване вкъщи. Освен това, всички фотоси ще се качат автоматизирано на Дигиталното коледно градче, където всеки един участвал ще способства за Коледната елха в неговия град. Защото знаете по какъв начин е в наши дни – в случай че не споделиш, като че ли не си бил, а не хванеш ли момента, като че ли не го е имало.

Коледа без елха е като камион без колела. За да ознаменуваме гостуването на обичания на дребни и огромни празничен камион, който ще обиколи България, ще създадем цифрово Коледно дърво. То ще бъде построено от всички фотоси от фото къта, а малко преди финала, ще запалителен светлините на Коледната елха, благодарение на всички присъстващи, с цел да внесем магия и топлота в този щастлив миг, който ще запазим в спомените си за празниците.

Вярвате ли в чудеса? Ние сме постоянно до вас, с цел да ги споделим!
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР