Еманюел Макрон ще обяви кандидатурата си за президентските избори през

...
Еманюел Макрон ще обяви кандидатурата си за президентските избори през
Коментари Харесай

Макрон обявява кандидатурата си за втори мандат утре?

Еманюел Макрон ще разгласи кандидатурата си за президентските избори през идващите часове посредством " Писмо до французите ". Това се чака да стане на следващия ден, съгласно информация на le monde.

Еманюел Макрон води акция отдавна ", споделя Яник Жадо. " Трябва да проведем огромен либерален спор в нашата страна, тъй като изборът, който би трябвало да създадем през 2022 г. относно климатичното биоразнообразие, селското стопанство, обществената неправда, е безусловно значителен избор за французите ", счита той.

В очакване на формалното оповестяване на кандидатурата премиерът Жан Кастекс изясни контурите на проекта за резистентност, който държавното управление на Франция ще вкара във връзка с последствията от войната в Украйна върху френската стопанска система, който той разгласи пред депутатите във вторник. " Мандатът, даден от президента на държавното управление, е да пази нашите съграждани и френската стопанска система ", сподели министър-редседателят.

" Кризата, през която прекосяваме, не е напълно същата като здравната рецесия, с нейните стопански последствия: въпреки всичко бих ви напомнил, че загубихме 8 пункта от брутния вътрешен артикул през 2020 година с рецесията Covid-19 ", продължи той.

Жан Кастекс акцентира, че държавното управление е в развой на идентифициране на засегнатите браншове, като се базира по-специално на " авиационното строителство, селското стопанство "  ,  " също въздушния превоз, космоса и автомобилната промишленост "  .Жан Кастекс бе запитан за оповестяването на кандидатурата на Еманюел Макрон, само че отговори сбито:  " Не удостоверявам нищо ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР