Ема Радукану сътвори истински фурор през миналия сезон, когато само

...
Ема Радукану сътвори истински фурор през миналия сезон, когато само
Коментари Харесай

Поредният договор за милиони на Радукану: Стана рекламно лице на автомобилен гигант!

Ема Радукану сътвори същински възторг през предишния сезон, когато единствено на 19 години завоюва трофея на Откритото състезание на Съединени американски щати. Оттогава британката се трансформира в магнит за спонсори, а броят на предложенията за подписване на рекламни контракти не стопира да пораства. Dior, Evian, Vodafone и British Airlines са единствено част от фирмите, които привлякоха тийнейджърката като собствен дипломат, а през днешния ден бе оповестено началото на съдействието ѝ и с автомобилния колос Porsche.

" Радваме се да приветстваме Ема Радукану в фамилията на Porsche като дипломат на марката ", споделя Оливър Блум, ръководител на Изпълнителния съвет на Porsche. " Тя въплъщава освен ново потомство мощни и уверени в себе си играчи, само че и в същото време е ентусиазъм и модел за подражателство за всички млади дами света. Чрез личния си опит дава образец, че човек може да реализира задачите си, в случай че има вяра в себе си и е подготвен да работи интензивно. Следователно тя е отличен избор за наш дипломат поради полезностите, които компанията отстоява. "

От своя страна младата британка споделя: " Много съм щастлива да бъда част от фамилията на Porsche в качеството си на формален дипломат на марката. Готова съм за всеки миг от взаимното пътешестване, което ни следва ".

So happy to be part of the as an official Brand Ambassador! Ready for every moment our journey holds for us
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР