Елвира от Ергенът си е направила добре сметката! „Ергенът“ събра под

...
Елвира от Ергенът си е направила добре сметката!
„Ергенът“ събра под
Коментари Харесай

Ето защо девствената Елвира се е набутала в „Ергенът“!

Елвира от Ергенът си е направила добре сметката!
„Ергенът“ събра под своя покрив двайсетина гърли с мераци да завладеят него – Виктор Стоянов. Поне такава бе концепцията на предаването или по този начин се надяваха за залъжат феновете. Истината, несъмнено, се оказа друга като в множеството случаи в живота.
 Ергенът
Елвира от Ергенът ще се окаже много хитра

Надали измежду участничките има и пет, които действително да са търсели обич. Целта на болшинството от тях е напълно прозаична – по-добър старт в живота след шоуто и пряк полет към парите и славата (за тези, които пък хептен са си повярвали).

И ето, че нещата се потвърждават. Като в тази ситуация с почтената и сякаш девствена (няма по какъв начин да се докаже) Елвира, която се похвали с първата си издадена стихосбирка. На четенето участваха много от съквартирантките й в турския дворец на Ергенът, както и самият той – Викторчо.

Радваме се за триумфа на Елвира, която в действителност е едно от най-чистите същества в целия този ефирен фарс. Но надали щеше да види стихосбирка, в случай че не се бе посочила по „телевизора“, както ще рекат у село.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР