Елтън Джон достигна преклонните 76 години. И логично, на тази

...
Елтън Джон достигна преклонните 76 години. И логично, на тази
Коментари Харесай

Елтън Джон се отдава на семейството след края на прощалното си турне

Елтън Джон доближи преклонните 76 години. И разумно, на тази възраст, известният реализатор да прекрати своята сполучлива кариера, или най-малко изявите си онлайн.
 Бритни Спиърс, Елтън Джон, “Hold Me Closer ”, Billboard и песента, която влезе в Топ 10
Бритни Спиърс и Елтън Джон - още веднъж на върха

“Hold Me Closer ” ли е идващият шлагер номер едно

Още през 2018 година артистът сложи началото на прощалното си турне Farewell Yellow Brick Road, с 300 дати по целия свят, което обаче бе възпрепятствано от международната пандемия от Covid 19. След края ѝ, Елтън Джон възобнови участията си и актуалните проекти са то да завърши с концерт в Стокхолм, Швеция на 8 юли, 2023 година

Името на турнето препраща към албума на Джон от 1973 година Goodbye Yellow Brick Road.

И след професионалните си задължения, музикантът възнамерява напълно да се отдаде на фамилния живот. В тази връзка неговият брачен партньор, режисьорът Дейвид Фърниш разкри какви са проектите на фамилията. Дори към този момент е решено, че след привършване на турнето, ще всички ще заминат на странствуване до Антарктида.

Елтън и Дейвид имат двама сина, родени посредством сурогатна майка: Закари (12) и Илайджа (10). " Децата доста желаят да посетят Антарктика, нещо, което е отдавнашно предпочитание и на самия Джон ", разкри Дейвид. " И няма по какъв начин да не го създадем най-сетне. "
 Снимка 614966

60-годишният мъж показа и че огромният им наследник се е трансформирал в " същински фен на риболова " и пътуването до ледения континент сигурно ще насърчи пристрастеността му. " Той даже набеляза най-хубавите места за лов на риба в света. Освен Антарктида, желае да посети и Коста Рика, Хавайските острови и даже северната част на Шотландия ", споделя още Дейвид пред The Mirror.

Грижовният татко споделя, че е фен на пътешествията и би желал да покаже на децата си колкото се може повече от света.

Елтън пък, от своя страна, се стреми да възпитава синовете си в състезателен дух и по-конкретно в обич към футбола. И, несъмнено, най-много към обичания си Уотфорд, поради, че музикантът е някогашен притежател и ръководител на футболния клуб и към момента има сериозен интерес към него.
 The Rolling Stones, U2, Елтън Джон - реализатори и групи, продали най-вече билети през последните 40 години
Ето кой продава най-вече билети за концертите си

Топ 15 на артистите през последните 40 години

" Елтън желае да заведе момчетата на колкото се може повече мачове на Уотфорд - стига те да печелят ", прибавя още Дейвид.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР