Елой Руум, вратар на Кюрасао, пази като злато фланелка на

...
Елой Руум, вратар на Кюрасао, пази като злато фланелка на
Коментари Харесай

Национален вратар: Меси ми вкара 7 гола и му поисках фланелката

Елой Руум, вратар на Кюрасао, пази като злато фланелка на Лео Меси, която изиска по време на приятелския мач, който Аржентина изигра с Кюрасао (7:0) през март 2023 година Вратарят на Витес, който позволи седем гола, само че направи също толкоз спасявания, изяснява в детайли по какъв начин е съумял да накара Лео да му даде своя екип и по какъв начин също така някогашният състезател на Барса и ПСЖ, през днешния ден в Интер Маями, ненадейно го е помолил за неговата фланелка.

„ Всички желаят фланелката на Меси, несъмнено. Така че в действителност изгубих вяра авансово. Куко Мартина, нашият капитан, сподели преди мача: „ Искам фланелката му! “. Тогава си помислих... Е, мога също да сменя фланелката си с вратарят Емилиано Мартинес. Той е вратар от международна класа. Така че забравих за Меси “, изяснява той пред „ Voetbal'zone “.

Вече бях направил няколко спасявания на Меси и на полувремето, отивайки към съблекалнята, го поглеждам и го виждам до мен. Възползвах се и го попитах: „ Бихте ли ми дали фланелката си след мача? “. Той сподели: „ Да, добре. Ще го създадем, когато свърши “. Все си мислех: несъмнено е споделил това на всички, тъй като всички го питаха. Така че в действителност, към момента не чаках нищо “.

„ През второто полувреме същото. Отново направих няколко спасявания от удари на Меси. И в края на мача той беше пред мен в зоната. Казах му: „ Хей, можеш ли да ми дадеш фланелката си? Той сподели: „ Да, тъкмо! “. „ Той се обърна и смъкна ризата си. Помислих си „ Как? Толкова елементарно? “ „ Той се приближи до мен и сподели: „ Добре игра. Ти си добър вратар “. Когато си тръгвах, Меси ми сподели: „ Но мога ли да получа и твоята фланелка? “. „ И си помислих: какво ще прави Меси с фланелката ми? Дадох му я и си стиснахме ръцете “.

„ Не разбирах какво щеше да прави с фланелката ми. Тогава разбрах, когато чух от аржентинския си съотборник от Кълъмбъс Крю, че Меси пази фланелки, които имат особено значение за него. Той има цяла сбирка от съперникови фланелки вкъщи. Вероятно тъй като това искаше моята, тази на вратаря, против който той вкара своя 100-и интернационален гол. Може би моята фланелка е някъде в сбирката му “.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР