Елисавета от Ергенът“ се превърна в една от най-активните участнички,

...
Елисавета от Ергенът“ се превърна в една от най-активните участнички,
Коментари Харесай

Елисавета от „Ергенът“ има син? Риалити звездата провокира въпроси със снимки

Елисавета от „ Ергенът “ се трансформира в една от най-активните участнички, само че не с помощта на връзките ѝ с Евгени Генчев. Ели е една от водещите участнички, чието име взе участие в свадите. По-интересното обаче е, че до този миг тя не е имала преден конфликт с друга мацка.

Ели прави мненията си хем непосредствено, хем се старае да са тихи. Това накара мнозина да я дефинират за „ страхлива злобарка “, само че на нея не ѝ пука за хорското мнение.

В обществените мрежи обаче ври и кипи от злословия и фотоси за някои от участничките във втори сезон на любовното шоу. Всичко стартира с Габи Бланко, за която се твърдеше, че била платена компаньнонка от известен уебсайт за разгласи. Самата Габи изрично отхвърли грозната подправена вест, като отсече на стори в Instagram, че има личен уебсайт за облекла и не е продажница.

Новата клевета в обществените мрежи е, че Елисавета, другарка на Габи Бланко, има наследник от предходна връзка. В някои конгреси консуматори настояват, че мацката даже не го криела, като е качила няколко фотоси с момченцето в профила си. Ние направихме бърза информация и установихме, че това е в действителност по този начин. Снимки с момченце има, само че Ели не е коментирала публично тематиката. Напълно допустимо е детенцето да е на другарка или роднита.

Изображение: https://www.facebook.com/E.Stavreva

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР