Елена Рибакина беше напът да напусне надпреварата в Маями още

...
Елена Рибакина беше напът да напусне надпреварата в Маями още
Коментари Харесай

Сет на нула за 12-та поредна победа: Рибакина разгроми 1/2-финалистка от Ролан Гарос

Елена Рибакина беше напът да напусне конкуренцията в Маями още в самото начало, само че отрази мачбол в третия кръг против Паула Бадоса и от този момент живее втори живот в шампионата. Казахстанската представителка е безупречна в последните си два дуела, като надгражда с всяка свое последващо излизане на корта и тази нощ реализира разгромна победа над италианката Мартина Тревизан - 6:3 6:0. По този метод шампионката от Индиън Уелс записа своята 12-та поредна победа и към този момент изобщо не е толкоз надалеч от постигането на " Слънчев " дубъл ", а идващото затруднение пред нея ще бъде международната номер три Джесика Пегула, която до момента постоянно се е оказвала непреодолимо тестване за носителката на трофея от Уимбълдън.

Мачът не стартира по най-хубавия метод за международната номер седем, тъй като тя съвсем незабавно беше изправена пред точка за пробив, само че я отрази с мълниеносна композиция от мощен сервис и топовен форхенд по правата, с цел да избави подаването си. Това даде нужния подтик в дейностите на фаворитката и тя скоро дръпна с 4:1 в геймовете, но позволи прочут спад на концентрацията и Тревизан осъществя мигновен рибрейк. Миналогодишната 1/2-финалистка от Ролан Гарос обаче нямаше опция да се радва за доста дълго, защото незабавно Рибакина още веднъж пое контрола над мача и напълно скоро към този момент имаше преднина в световете.

Втората част беше цялостен призрачен сън за етническата рускиня по връзки на нейния % вкаран първи сервис, който падна до 39, но тя го компенсираше с безпределно нападателна и точна игра от дъното на корта, с чиято помощ влезе в серия от нови шест извоювани гейма и по този метод си извоюва правото да спори за място във финалната четворка на надпреварата.

WWWWWWWWWWWW

That`s a 12(!!) consecutive win for Elena Rybakina ⚡️
— wta (@WTA)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР