Електропреносната мрежа на Украйна не успява да отговори на търсенето

...
Електропреносната мрежа на Украйна не успява да отговори на търсенето
Коментари Харесай

В Украйна създават „пунктове на непобедимост“ в опит да се справят с ударите по енергетиката

Електропреносната мрежа на Украйна не съумява да отговори на търсенето след ракетните удари в сряда, които засегнаха сериозна за страната инфраструктура. Украинският президент заяви за проблеми с тока в 15 области и столицата Киев. По думите на Володимир Зеленски в цялата страна са основани над 4300 от така наречен „ Пунктове на непобедимост “, където хората получават достъп до електричество и базови потребности.

Руските офанзиви не престават. Съобщава се за починали в Херсон, където са били развалени жилищни и търговски здания. По-рано през месеца Москва обяви изтеглянето си от района.
Почти на всеки час ме осведомят за удари на окупаторите против Херсон и други обитаеми места в региона. Този гнет стартира незабавно откакто съветската войска беше принудена да избяга от Херсон. Това е възмездие на изгубилите. Те не знаят по какъв начин де се бият. Единственото, което към момента могат да вършат, е да тероризират. Енергиен, артилерийски или ракетен гнет – това е всичко, до което Русия деградира при сегашните си водачи.
Володимир Зеленски, президент на Украйна

Междувременно от съветското военно министерство обявиха, че не са нанасяли удари по цели в украинската столица в сряда, когато се заяви за следващ масиран ракетен обстрел. Говорителят на Кремъл, Дмитрий Песков, упрекна украинските сили за офанзивите и отхвърли страната му да е стреляла против цивилна инфраструктура.

Руският президент разпореди увеличение на количествата и диапазона на доставки на създадената техника за армията. По време на диалог с координационния съвет, основан за потребностите на така наречен „ специфична военна интервенция “, Владимир Путин съобщи, че е значима директната връзка с производителите на оръжие.
Не е нужно да се вкарват някакви изключителни ограничения, само че би трябвало да се откри ясна, качествена и добре координирана работа. По принцип това е потребно, само че в тази обстановка е просто належащо, с цел да осигурим навреме всичко належащо за специфичната военна интервенция на нашите въоръжени сили.
Владимир Путин, президент на Русия

На този декор английският в. „ Гардиън “ заяви, че Съветът за сигурност и защита на Украйна е удостоверил ликвидирането на ирански инструктори, които посетили анексирания полуостров Крим, с цел да образоват съветските военни да ръководят дронове „ Шахед-136 “.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР