Електромобилите вече не са просто автомобили, а събуждат нови желания,

...
Електромобилите вече не са просто автомобили, а събуждат нови желания,
Коментари Харесай

Проучване на Kia показва какво искат клиентите за елмобилите

Електромобилите към този момент не са просто коли, а разсънват нови стремежи, които надалеч надвишават придвижването без излъчвания. Kia показа ново представително изследване в съдействие с института за пазарни изследвания YouGov по отношение на специфичните претенции на евентуалните купувачи на електрически коли.

Фактът, че когато преминеш на електрическа кола, с изключение на радоста от неналичието на нездравословни излъчвания, идват още неща и проблеми, е може би най-честият мотив, употребен от върлите дизелови или бензинови водачи, само че очевидно все по-малко хора са уверени в това.

Според изследването повече от половината от евентуалните купувачи на електрически коли биха желали да могат да употребяват транспортното си средство като мощен 220-волтов източник на сила, да вземем за пример на къмпинг или за зареждане на електрически колела. И предвид на малко по-дългите спирки за зареждане, опцията да се прекарат почивките от шофиране в колата допустимо най-спокойно е значим аспект за доста респонденти.

Един от доста прагматичните критерии, който е значим за тези, които се интересуват от електрически транспортни средства, е дългата гаранция на батерията. Проучването също по този начин демонстрира, че като цяло има висока подготвеност да се влага в модели с огромен обсег.

В първата част от проучването 1021 водачи от цяла Германия, които към момента не имат напълно електрическа кола, бяха запитани какъв брой евентуално е идващото им транспортно средство да бъде напълно електрическо транспортно средство. 48 % от интервюираните са показали, че са склонни към електромобил или най-малко обмислят закупуването на подобен.

Във втората част евентуалните елкупувачи са запитани в детайли какъв брой значими са за тях избрани свойства и характерности на оборудването на електрическите коли. 42 % биха желали да могат да се провиснал комфортно в колата. Както демонстрира изследването, болшинството от интервюираните биха желали елмобил, който предлага доста комфорт по време на спирките.

Когато са запитани за съответни детайли на оборудването, „ накланящите се седалки и седалките за релакс “ са в горната част на листата с стремежи: 82 % от интервюираните, които отдават огромно значение на комфорта по време на почивките, споделят, че те са „ доста значими “ или „ значими “ (28 и 54 %, съответно).

Освен положителната звукова система (75 % за които доста значимо: 27 процента; значимо: 48 процента), тук висок приоритет има и 220-волтов контакт в колата - 74 процента; това доста е значимо за 29 процента; значимо за 45 %.

Тенденцията да се влага в по-дълъг пробег се потвърждава от данните за поръчките от Kia: - за електрическата версия на Niro, която преди беше налична с два размера на батерията, 97 % от поръчките бяха за по-голямата батерия, която за новото потомство на е-кросовъра се предлага извънредно (64,8 квтч, смесен пробег до 460 км). Повече от 90 % от Kia EV6 и Kia e-Soul също се поръчват с огромна батерия - смесен пробег на EV6, според от разновидността на задвижване до 528 км, за e-Soul до 452 км.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР