Електрическият модел на GWM - ORA CAT се предлага в

...
Електрическият модел на GWM - ORA CAT се предлага в
Коментари Харесай

До края на годината стартират продажбите на GWM-Ora на българския пазар

Електрическият модел на GWM - ORA CAT се предлага в Германия, Англия, Швеция, като до края на годината ще започват продажбите на този модел и на родния пазар.

GWM- ORA CAT е автомобил, чийто дизайн е повлиян от ретро-футуризма. Капацитетът на батерията 48 кВтч обезпечава пробег от над 300 км, а 63 kкВтч батерия обезпечава над 400 км пробег. Електромоторът е с мощ от 169 к.с., а ускорението от 0 до 100 км. се реализира за 8,5 секунди.

Въпреки намигването към класическия дизайн, моделът ORA CAT е напълно софтуерен. Изкуственият разсъдък в автомобила се ръководи от платформата In-Car Smart Services на Qualcomm и чипът на Intel – Smart Autopilot, с помощта на които доста бързо и точно се обработва информацията от 5-те камери и наличните сензори, с цел да бъдат разпознати транспортни средства, пешеходци, пътни знаци.

Модерният и високотехнологичен интериор се добавя от двоен 20.5‘‘дисплей, който сплотява инструменталното табло и инфотеймънт екрана. Той може да се управлява посредством допиране, с гласова команда, физически бутони или от мултифункционалния волан.

Може да се запознаете с модела този уикенд, по време на EV Fest Sofia 2023. Фестивалът ще се организира на 21 и 22 октомври на площад “Александър Невски ”, от 10:00 до 17:00 часа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР