Електрическа кола се заби в патрулка посред нощ. При зверския

...
Електрическа кола се заби в патрулка посред нощ. При зверския
Коментари Харесай

Електромобил се наниза в патрулка в Тракия , има ранени ун...

Електрическа кола се заби в патрулка измежду нощ. При зверския удар са потърпевши двама униформени, оповестиха за " Марица " от полицията.

Мелето станали в 1.40 ч. през днешния ден на бул. " Цариградско шосе ". По линия на контрола за сигурността на придвижването, автопатрул на Пето районно управление (на МВР) спрял лек автомобил " Пежо ". Докато оформяли документите от инспекцията пред патрулката, която била с включена светлинна сигнализация, откъм гърба в нея се блъснал електромобил за споделена подвижност " Хюндай Кона ". В резултат служебната кола блъснала екипа униформени и проверяваното от тях " Пежо ".

Служителите са откарани в болница за обстойни прегледи и оставени под лекарско наблюдаване с разнообразни травми по телата. Значителни материални вреди са нанесени по автомобила им.

В Шесто районно управление (на МВР) е отведен 20-годишният лидер на електрическия автомобил, който е с едногодишен стаж зад кормилото.

Тестовете му за приложимост на алкохол и наркотични субстанции са негативни. В обясненията си младежът показал, че за малко бил отклонил вниманието си по време на придвижване. Работата по случая продължава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР