Ексцентричният писател Любомир Милчев-Денди напоследък обикаля столичните заведения с нов

...
Ексцентричният писател Любомир Милчев-Денди напоследък обикаля столичните заведения с нов
Коментари Харесай

Денди обикаля евтините кръчми с нов младеж

Е ксцентричният публицист Любомир Милчев-Денди в последно време обикаля столичните заведения с нов юноша, с който от няколко седмици са неразделни. Момчето е нежно и грацилно на тип, въпреки че стърчи най-малко една глава над по-възрастния си придружител, описаха очевидци на запивките им, разбра HotArena .

Двойката засяда най-вече в много долнопробни остарели кръчми из остарелия център на София, където могат да си разрешат на ниска цена алкохол и дребно мезе. Обикновено Любо поръчва една паница сирене или кашкавал и пие евтина ракия със своя съмишленик, с който по цели вечери водят диалози за литература и философия.

Когато няма пари за ракия, пият наливна бира, до момента в който свършат финансите. Задължителна част от компанията им е мини кученцето на писателя, написа " Уикенд ".

Бохемът от много време не е добре с финансово, тъй като поради пиянството му към този момент не е мечтан посетител в тв студията. Никой не знае по какъв начин тъкмо заработва Денди, с цел да събере някой лев за изхранване.

Казват, че пишел разкази и ги пращал в чужбина, откъдето получавал алегорични възнаграждения. Иначе мизерията си проличава от пръв взор във външния тип на в миналото цветущия „ благородник ” – балтонът му със странни еполети е протъркан и невиждал химическо почистване от петилетка, въпреки и ексцентрични, саката му са прекомерно остарели и демодирани, а обувките му са с излъскани и изтъркани подметки.

Бохемът от дълго време е скъсал с цветущото си минало, което траеше единствено до момента в който живееше в дома на брачната половинка си Юлия. Възмутена от паразитлъка и пиянството му, половинката му го изхвърли на улицата и го трансформира в плачевен бедняк.

Затова от няколко години Денди върви несретник по квартири и сменя младежите до себе си, които също мъчно изтърпяват капризите му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР