Ексцентричният италиански нападател Антонио Касано иска да се завърне във

...
Ексцентричният италиански нападател Антонио Касано иска да се завърне във
Коментари Харесай

Касано иска пак във футбола, вещае титла на Юве

Ексцентричният италиански нападател Антонио Касано желае да се завърне във футбола за един сетен сезон, само че на място където го харесват, обичат и му се доверяват.

35-годишният футболист не е играл от 2016 година, а през предишното лято подписа с Верона, след което разгласи, че поставя завършек на кариерата си. Като претекст той посочи желанието да прекарва повече време с децата и брачната половинка си - 27-годишната състезателка по водна топка Каролина Марчиалис. Зимният трансферен прозорец приключи, а за трансфер на Касано не се чу, което значи, че към този момент завръщането му се отсрочва.

" Не желая да вървя в Китай, Бразилия или даже Бари. Трябва да остана покрай фамилията си ", безапелационен е Касано. Той е безапелационен също и за това, че името на новия първенец на Италия още веднъж ще бъде Ювентус. Според него в един миг Наполи ще загуби надпреварата със " Старата госпожа ".

Той е и срещу систевата VAR, тъй като лишава насладата от играта. " Нека съдиите бъркат, само че да са доброжелателни ", споделя още някогашният национал на Италия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР