Ексцентричен доцент от историческия факултет на Санктпетербургския държавен университет е

...
Ексцентричен доцент от историческия факултет на Санктпетербургския държавен университет е
Коментари Харесай

Обсебен от Наполеон руснак разчлени любовницата си

Ексцентричен доцент от историческия факултет на Санктпетербургския държавен университет е упрекнат в убийството и разчленяването на своята държанка – някогашната негова студента Анастасия Ешченко (24 г.), оповестиха съветски медии.

Олег Соколов (63 г.) бе арестуван по съмнение в убийството ѝ в събота, когато бе извлечен от водите на р. Мойка с раница с човешки остатъци. Ексцентричният доцент, захласнат от личността на Наполеон Бонапарт, е признал за убийството, само че не е показал претекстовете си. Според локалния уебсайт „ Фонтанка “, в случай че делото се води не за „ Убийство “, а за „ Убийство в положение на афект “, Соколов може да получи едвам 3 година дейно.

През 2003 година президентът на Франция Жак Ширак подписа декрет за награждаването на Олег Соколов с ордена на Почетния легион за огромния принос в проучването и популяризирането на историята на страната и нейната войска. Той е създател на няколко книги за Наполеон Бонапарт и постоянно е провел исторически възстановки на Наполеоновите войни в Русия. Днес съд в Санкт Петербург би трябвало да реши мярката на историка, който живеел с Анастасия Ешченко през последните няколко години. Водолази не престават да търсят тялото ѝ в реката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР