Експравосъдният министър в кабинета на Кирил Петков Надежда Йорданова, която

...
Експравосъдният министър в кабинета на Кирил Петков Надежда Йорданова, която
Коментари Харесай

Надежда Йорданова от „Да, България“ била секретарка на Велико Желев


Експравосъдният министър в кабинета на Кирил Петков Надежда Йорданова, която е дясна ръка на Христо Иванов в „ Да, България “, е стартирала кариерата си като секретарка на Велико Желев в държавната администрация. Информацията бе доказана от някогашен чиновник на АПИ.

 

Той твърди, че когато през есента на 2001 година Велико Желев бил назначен за началник на АПИ, си докарал хубавата тогава Надежда от Варна. Заради нея била уволнена дългогодишната секретарка в организацията Снежа Борилова, на която оставали 2 години до пенсия.

 



Йорданова била секретарка и приближен човек на Желев в продължение на 2-3 години. Дори съгласно мълвата сред двамата имало освен това от връзки шеф-служител. Именно тя го придружавала даже и по време на командировките му зад граница.

 

Самата Йорданова изрично отхвърли информацията, че е била секретарка на Вичо Желев. Въпреки изказванията й обаче, има фотодоказателство от далечната 2004 година, че е работила взаимно с Желев.

 

През ноември 2004 година предприемачът е сниман с Йорданова по време на отварянето на офертите в първия в България конкурс за винетките. Остава мистерия за какво досегашният външен министър се свени да признае, че е работила за днешния милиардер в ранните си години.

 



Критиците на дясната ръка на Христо Иванов настояват, че тя има повече часове в офиса на Вичо Желев, в сравнение с в правосъдната зала, нищо че бе правосъден министър. Всъщност те са безапелационни, че Йорданова в никакъв случай не е влизала в правосъдната зала.

Източник: Уикенд

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР