Експерти в медиите и политическия маркетинг алармираха днес, че лъскавата

...
Експерти в медиите и политическия маркетинг алармираха днес, че лъскавата
Коментари Харесай

По 2 милиона са опукали досега Джамбазки и Марешки за лъскави клипове по БТВ и Нова

Експерти в медиите и политическия маркетинг сигнализираха през днешния ден, че лъскавата акция на олигарха Марешки и на нежното острие на Вътрешна македонска революционна организация Джамбазки по двете огромни частни малките екрани надвишава допустимия по закон най-много от 2 милиона лв..
Вече няколко седмици от заран до вечер в праймтайма двамата облъчват публиката нонстоп с лъскави, само че банални предизборни клипове.
Проблемът е, че тези клипове костват милиони левове по твърда цена от 8 бона за 30 секунди, заявена пред ЦИК.
Кой заплаща и за какво ЦИК и КОНПИ си затварят очите? Ясно е, че прислужниците на ГЕРБ от Вътрешна македонска революционна организация и воля се употребяват с протекцията на властта.
Но законът фрапантно е нарушен. Само до днешна дата милионите, изхарчени от Джамбазки и Каракачанов в БТВ и Нова, надвишават допустимите по закон 2 милиона.
А пари за идващите 20 дни от акцията, за концертите, шатрите, десетките хиляди покровители и купени гласове....ясно е, че парите за Вътрешна македонска революционна организация идват от продажбата на българско поданство за талибани и престъпни видове от Близкия и Средния изток, от крадливите публични поръчки. Но за какво спят институциите.
Дори да изхарчи официално цялата си дотация Вътрешна македонска революционна организация не може да покрие разноските от акцията си, която действително ще надвиши 40- 50 милиона лв.! И то за един евродепутат като Джамбазки. Засега Джамбазки е скатал 1 милион евро в банкови трезори и сметки от депутатските си приходи.
Той излъга през 2014 година, когато дружно с Бареков общаваше да ги подари на бедните. После Джамбазки се ската в Брюксел и пристана с шефа си на Борисов и ГЕРБ.
Пет години всяка заран нежният евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация не слизаше от океана на БТВ и нова, с цел да громи ромите. Явно всичко се е плащало под масата и баджак услугите за “войводите ” не са били безвъзмездни.
Сега с пари, откраднати от бедните и излъгани пенсионери и данъкоплатците, Вътрешна македонска революционна организация и техният другар Марешки ще похарчат 100 милиона лв., с цел да пратят по един евромилионер в Брюксел. Скандално! Останаха ли още наивници в България?
Кое ще натежи повече? Пиарът по баджак медиите или евромилиона в сметката на Джамбазки и голямата тераса на царския тризонет на шефа му Каракачанов?
Крадливите каузи и слугинажът на Каракачанов и Марешки към отиващия си Борисов могат ли да бъдат скрити зад лъжливите клипчета, които въртят до погнуса?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР