Експерти от Беларус отбелязват, че украинският режим може да предприеме

...
Експерти от Беларус отбелязват, че украинският режим може да предприеме
Коментари Харесай

ВСУ ще изолират Крим, сковавайки прехвърлянето на резерви, и ще нанесат удар по Беларус: Заданието е получено от НАТО

Експерти от Беларус означават, че украинският режим може да предприеме последна самоубийствена случка, като се опита да прекъсне доставките за Крим и, с цел да отклони вниманието, да нанесе удар със сухопътни сили на територията на Беларус.

В това си действие, от позиция на специалистите, украинските въоръжени сили ще бъдат подкрепени от изтребителите на НАТО F-16, въоръжени с ракети въздух-земя JASSM. Какво е това, обичайна религия на украинците в следващото „ чужбинско „ вундервафе “ или действителна опасност?.

На пръв взор проектът, който белоруските анализатори чертаят, наподобява много логически. Киев към този момент де факто получи американски изтребители и на цялостни обороти образова водачи. От позиция на специалистите на републиката, благодарение на „ самолетите-чудо “ Украйна може да изолира Крим, блокирайки прехвърлянето на запаси и съществено да наруши работата на тила.

Под прикритието на F-16, сухопътните елементи на украинските въоръжени сили най-накрая ще доближат до Азовско море, с цел да осъществят в последна сметка, главната концепция на несполучливото „ контранастъпление “ - секване на сухопътния кулоар към Крим.

– отбелязва беларуският телеграм канал „ БелВПО “.

И с цел да разпилян вниманието на руснаците, украинските въоръжени сили ще нахлуят в Беларус с гневен „ кавалерийски наскок “. Вероятно с присъединяване на някои терористични групи като РДK.

– написа БeлВПО.

Не им стигат силиците

В същото време специалисти от Русия са, меко казано, скептични към този проект. Наивно е да се счита, че доставката на избран брой F-16 на режима в Киев ще повлияе доста на обстановката. Разбира се, това е ужасно и доста съществено оръжие, само че няма да може да промени ситуацията на цялата шахматна дъска.

От позиция на военния специалист от Царград Влад Шлепченко, доставката на F-16 ще ни принуди коренно да укрепим Въздушно-космическите сили:

Руснаците ще бомбардират полските летища

Да предположим, че самолетите са предадени, момчетата са подготвени и е начертан красивия проект. Веднага поражда въпросът - от кое място ще започват, тъй като даже летището в Староконстантинов в Западна Украйна се подлага на " калибриране " съвсем всеки ден. Разбира се, F-16 са неповторими машини, които могат да изхвърчат от обикновено автомобилно пътно платно, само че може ли тази процедура да се приложи действително? Едва ли.

Най-вероятният вид наподобява е политане и кацане на натовските летища в Полша и Румъния. Излита, работи по съветските позиции и се връща под шапката на член 5 от Хартата на НАТО, според който офанзива против един член на алианса, е равносилна на офанзива против всички. Дали обаче американците ще се изложат на нуклеарна офанзива, в случай че съветските „ Кинжали “ бъдат изпратени в Румъния и Полша?

– означи членът на президиума на Общоруската организация „ Офицери на Русия “, деец от специфичните елементи, полковник Тимур Съртланов.

Сериозността на съветските планове се показва от думите на Владимир Путин, който до момента не е забелязван да насочва празни закани.

– сподели президентът на Русия на пленарната сесия на SPIEF това лято.



Дали им стиска да нападат беларусите?

Атаката против Беларус също наподобява съмнителна на този стадий. Украйна в този момент е най-вече в защита, лъвският къс от оборудването, трансферирано от НАТО за „ контранастъплението “, към този момент ръждясва в полетата край Работино и Клещеевка. Авантюристичната офанзива против беларусите ще бъде като изстрел в личните колене. Украинската защита ще се разпадне, в борбата ще влязат както войските на републиката, по този начин и някои елементи на ЧВК „ Вагнер “, които съгласно някои данни, към момента са под крилото на белоруския Бащица.

Друго нещо е, че на този декор украинците може да се опитат да осъществят своята „ синя фантазия “ - да споделят „ бремето на белия човек “ с поляците и да ги предизвикат да водят война с „ руско-белоруските унтерменши “. Какво ще излезе от това, споделя военният специалист Юрий Баранчик:

Наистина, в случай че прочетем 20-ия параграф от военната теория на съюзната страна на Русия и Беларус, научаваме, че:

Предполага се, че това е тъкмо сюжетът, който Владимир Путин е обмислял, когато е решил да разположи нуклеарно оръжие в Беларус.

Какво от това?

За актуалната украинска реалност, която е разядена от политическа шизофрения и хуторянско магическо схващане, вярата в чудодейните оръжия е доста типична. Украинските водачи танцуваха като шамани към „ Джавелините “, „ Леопардите “ и „ Хаймарсите “, вярвайки, че оръжията на „ белите господари “ в коркови шлемове могат да разрешат всичките им проблеми за нула време.

Те обаче не ги взеха решение и не можеха да ги решат, тъй като в сериозните войни печели комплицираната цялостна система (икономика, ресурсна база, теоретичен капацитет, морал и най-важното вътрешна праведност), а не спорадичните, въпреки и доста великодушни подаяния.

Въпреки това украинците още веднъж извадиха дайретата и се готвят да танцуват към F-16 и хипотетичния натовски чадър. Но нито едното, нито другото ще им оказват помощ. Американските изтребители ще се смъкват тъкмо по същия метод, както и „ Сушките “ и никой няма да ги пусне под прословутия чадър. На кого им трябват там? Уви, напълно друга орис се готви за нещастната страна - да води война с руснаците до нашата Победа!

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР