Експертът от Центъра за стратегически и международни изследвания във Вашингтон

...
Експертът от Центъра за стратегически и международни изследвания във Вашингтон
Коментари Харесай

Мик Райън: С пътуванията си до фронта Зеленски вдъхновява армията и показва колко е различен от Путин

Експертът от Центъра за стратегически и интернационалните проучвания във Вашингтон Мик Райън разяснява, че пътуванията на украинския президент Володимир Зеленски до фронтовата линия му оказват помощ директно да усети бойния дух на украинските военни и да види персонално какъв е животът им в изискванията на бойни дейности – нещо, което никакви отчети и доклади не могат да заменят, съобщи Би Би Си.

„ Той може да им задава въпросите си непосредствено, а не посредством своите подчинени “, написа Райън в профила си в Туитър.

Най-важната функционалност на водача е да оказва помощ на хората да почувстват, че дейностите им имат смисъл, че жертвите и страданията им са в името на избрана цел, показва той. По думите му, точно това прави Зеленски, която се появява на бойната линия и беседва с военните, в това число с редниците, той ги въодушевява.

Идвайки на фронта, Зеленски демонстрира, какъв брой има вяра в своята войска, акцентира специалистът, като показва, че в такива моменти животът на президента е в техните ръце и сходно доверие укрепва връзките сред армията и политическото управление на страната.

Освен това, с сходно държание Зеленски показва какъв брой огромна е разликата сред него и Путин, счита Райън.

Демонстрацията, че Зеленски не е " бункерен президент ", притегля и вниманието на интернационалната общественост, уверен е специалистът. Така президентът на Украйна демонстрира на света, че е същински водач на нацията, който си коства да бъде подсилен, в това число дълготрайно.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР