Ексмоделката Петя Велкова изненада последователите си в мрежата, като сподели

...
Ексмоделката Петя Велкова изненада последователите си в мрежата, като сподели
Коментари Харесай

Кралев забрави за Виктория Петрова! Вижте коя миска люлее в палата си в Драгалевци

Ексмоделката Петя Велкова изненада почитателите си в мрежата, като показа фотография с някогашния министър на спорта Красен Кралев. Фотосът е изработен точно на рождения ден на миската.

Среща

Красавицата, облечена в елегантна рокля на международен италиански дизайнер, е седнала в плетена люлка, а над нея ексминистърът Красен Кралев театралничи, до момента в който я люлее. От обявата не излиза наяве дали двамата са двойка или фотото е плод на инцидентна среща. Според осведомени обаче някогашната манекенка постоянно била засичана да паркира електрическия си автомобил пред къщата на Кралев в Драгалевци, като даже употребила престоя си там, с цел да зарежда с ток колата.

Политика

Петя Велкова е една от известните моделки от близкото минало и носителка на купата „ Лейди България “. След като се скри от светлините на стилния подиум, Велкова се опита да пробие в политиката. Именно по това време се срещнала с някогашния състезателен министър, шушукат осведомени. Красавицата обаче ловко пази в загадка персоналния си живот, откакто преди доста години нашумя към връзката й с към този момент починалия предприемач Христо Сираков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР