Ексклузивно предложение за всички, които мечтаят за неповторима СПА почивка

...
Ексклузивно предложение за всички, които мечтаят за неповторима СПА почивка
Коментари Харесай

Barceló Royal Beach с петзвездни отстъпки за луксозна СПА почивка

Ексклузивно предложение за всички, които мечтаят за неповторима СПА отмора на родното Черноморие афишира петзвездният Barceló Royal Beach в к.к. „ Слънчев бряг “.

Специалната оферта включва

30% понижение от постоянните цени

и гратис настаняване

на две деца до 12 години.

Допълнителен комплимент за клиентите на единствения хотел в България, който е част от световноизвестната испанска верига Barceló Hotels&Resorts, е обезпечения безвъзмезден достъп до закрития охранителен паркинг, както и до най-големия СПА център на територията на Слънчев Бряг, където гостите на хотела могат да се насладят на първокласна сауна, парна баня, релакс зона, ледена кофа, вътрешен отопляем басейн с джакузи и фитнес и три открити басейна. Royal Beach Spa&Wellness center предлага още турска баня, инфрачервена сауна и термална зона с разнообразие от пространства за самостоятелни здравни процедури.

Петзвездният напълно затворен,

охранителен комплекс е в центъра на

Слънчев Бряг и единствено на 50м от морето.

Хотелът разполага с голяма градина с обилна растителност и впечатляваща повърхност от над 9000м2. Предоставя опция за прелестно лятно преживяване с първокласни улеснения, неповторима испанска ол-инклузив селекция от храни и питиета, многообразие от удобни стаи и жилища, като единствено размера на двойната стая е цели 47м2, позволяващи настаняване на фамилии с 2 деца.

Barcelo Royal Beach е хотел за цялото

семейство, който предлага първокласна

анимация за всички възрасти.

Всеки ден за почиващите в него са планувани разнообразни спортни и креативен интензивности, а всяка вечер - голям брой развлечения онлайн, концерти, детска дискотека и анимация. Най-малките посетители имат разполагаем не просто детски басейн - те могат да се забавляват на приключенска площадка, в детския клуб Барси или на специфичната площадка навън. Всички действия са под управлението на професионални и общителни аниматори, които се грижат за сигурността и удоволствието на малчуганите.

Barceló Royal Beach e част от световноизвестната испанска верига Barceló Hotels&Resorts, която има над 250 хотела в 22 страни. Хотелът е получил доста интернационалните награди за хотелиерство и туризъм, като „ Travellers’ Choice Award “ на TripAdvisor и Travelife Gold за резистентен туризъм. Собственик на хотела е водещата капиталова компания „ Галакси Инвестмънт Груп “. Портфолиото на сдружението включва още международен клас хотели, ръководени под името на приети интернационалните марки, като InterContinental Sofia и Hilton Sofia.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР