ЕКСКЛУЗИВНО: Независимият кандидат за президент Робърт Ф. Кенеди-младши ще отпразнува

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Независимият кандидат за президент Робърт Ф. Кенеди-младши ще отпразнува
Коментари Харесай

Робърт Ф. Кенеди-младши ще отпразнува 70-ия си рожден ден на гала за набиране на средства в Калифорния в навечерието на NH Primary

ЕКСКЛУЗИВНО: Независимият претендент за президент Робърт Ф. Кенеди-младши ще отпразнува 70-ия си рожден ден на церемония в Калифорния, единствено дни след кавказите в Айова и един ден преди първичните избори в Ню Хемпшир, Fox News Digital научи.

Източници споделиха на Fox News Digital, че събитието, „ Гала за 70-ия рожден ден Празненството в чест на Робърт Ф. Кенеди младши " ще бъде хазаин на водачите на " Fighting 4 One America PAC " Дафне Барак и Ербил Гунасти на 22 януари на частно място в пустинята на Калифорния.

Източници споделиха на Fox News Digital, че се чака артистът Мартин Шийн да участва и да показа RFK младши на събитието. Източници също споделиха на Fox News Digital, че италианският артист Андреа Бочели ще взе участие в събитието.

Независимият претендент за президент Робърт Ф. Кенеди-младши приказва по време на предизборно събитие в Центъра за театрални изкуства Adrienne Arsht на Окръг Маями-Дейд, четвъртък, 12 октомври 2023 година, в Маями...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР