Екшън с преследване на бяла тойота се разигра из шуменските

...
Екшън с преследване на бяла тойота се разигра из шуменските
Коментари Харесай

Преследваха шофьор, полицай е ранен

Екшън с гонене на бяла тойота се разигра из шуменските улици във вторник следобед. 40-годишен водач опитал да избегне инспекция, тъй като нямал шофьорска брошура, само че е арестуван. При извеждането му от колата служител на реда се наранил на стъклото на автомобила. С порезни рани е, само че след обзор се е върнал на работа, оповестяват от ОДМВР Шумен.

Гонката почнала към 15 часа, когато екип, който осигурявал сигурността на придвижването в региона на 5-ти километър на входа на Шумен, подал сигнал със стоп палка на колата с шуменска регистрация. 

Водачът не спрял, ускорил и траял. Създадена била организация за прекъсването му. Екипът го последвал, подал информация и на сътрудниците за посоката, в която се движи.

В шуменския квартал " Дивдядово " съумели да го спрат, откакто Тойотата спукала гума. Шофьорът пробвал да упорства, само че бил арестуван.  Задържан е за период до 24 часа, а работата по случая продължава, прецизираха от полицията. Към 17 часа към момента вървеше претършуване на автомобила.

От полицията обясняват дали не е реалност и приложимост на неразрешени субстанции от лидера.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР