Екипите на Спешна помощ в Пловдив са откликнали на близо

...
Екипите на Спешна помощ в Пловдив са откликнали на близо
Коментари Харесай

Разкриха още 66 легла за болни от коронавирус в Пловдивска област

Екипите на Спешна помощ в Пловдив са откликнали на близо 250 повикванията поради признаци на през миналата седмица. Очаква се тази седмица да проработи стратегия, която в действително време ще дава информация за свободните кревати, оповестява БНР.
Вече няколко месеца дежурните в пловдивската Спешна помощ получават данните за свободните кревати по телефон от координационния център, акцентира регионалният шеф – Дани Каназирева. “С оглед възстановяване на организацията от през днешния ден съм упълномощила на компания, която да създаде стратегия, в която всяка една болница ще има достъп и в действително време ще се вкарват свободните и заетите кревати “.
 Пловдив в алената зона: Свършиха леглата в Инфекциозна клиника Пловдив в алената зона: Свършиха леглата в Инфекциозна клиника
Пловдив влезе в алената зона на болестта. Там всички Коронавирус кревати в Инфекциозната клиника са заети. Другите лечебни заведения пък към този момент изпитват...
В сряда представители на лечебните заведения ще бъдат подготвени по какъв начин да вкарват данните и се чака програмата да проработи още същия ден. От през днешния ден са разкрити още 66 кревати за пациенти с COVID-19, с което общият им брой на територията на Пловдив и региона става 605.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР