Екипи, претърсващи отломките на , са открили още тела през

...
Екипи, претърсващи отломките на , са открили още тела през
Коментари Харесай

Откриха още трупове под срутилата се сграда във Флорида

Екипи, претърсващи отломките на, са разкрили още тела през нощта, заяви ръководителят на избавителния екип в сряда, съобщи Агенция Франс Прес.

Новият брой на починалите няма да бъде оголен, до момента в който не бъдат осведомени роднините им, сподели пред CNN полковник Голан Вах, началник на израелско военно поделение, специализирало се в интервенции за търсене и избавяне.

Очаква се броят от 12 починали да нарасне, защото близо 150 души към момента са в неопределеност след нещастието в ранните часове на предишния четвъртък.
 Трагедията с рухналата постройка във Флорида е можело да бъде предотвратена? Трагедията с рухналата постройка във Флорида е можело да бъде предотвратена?
Обитателите на жилищната постройка в Флорида, която се срути предходната седмица, са получили предупредително писмо през април за утежняване н...

Вах сподели, че той и други спасители са разкрили това, което той и другите спасители назовават тунели, под отломките, по които пълзят през тях в търсене на оживели.

В един от случаите това пространство е било сред балкони на жилища, които са се разпаднали при сриване на част от постройката, сподели той.

" Между тях е останало огромно пространство въздух ", сподели той. " Пълзяхме в тези тунели. Викахме хората и за жалост не намерихме нищо. "

Вах беше запитан дали се надява да откри някой жив съвсем седмица откакто постройката на Champlain Towers South ненадейно се срути измежду нощ. Той сподели, че вярата му е " доста, доста незначителна. Трябва да сме реалисти ". Но добави: " До една седмица се надявам. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР