Екипът здравни експерти към правителството на САЩ, водени от д-р

...
Екипът здравни експерти към правителството на САЩ, водени от д-р
Коментари Харесай

Д-р Антъни Фаучи предупреди американците: Очаквайте дълга битка с коронавируса

Екипът здравни специалисти към държавното управление на Съединени американски щати, водени от доктор Антъни Фаучи,  директор на Националния институт по алергии и инфекциозни болести на Съединени американски щати, предизвести Конгреса във вторник, че американците би трябвало да се подготвят за дълга борба с пандемията, а провокациите, свързани с ковид, са исторически, съобщи „ Франс 24 “.

Фаучи докладваше пред законодателния орган на Съединени американски щати по отношение на мненията на президента Доналд Тръмп, че е принудил здравните управляващи „ да забавят темпото на тестването “ на ковид, настоя, че президентът в никакъв случай не е имал такива разпоредби към него.

Експертите на Съединени американски щати обаче сигнализираха за възходящите случаи на огнище , като Фаучи изясни пред конгресмените, че няколко щати имат „ стеснителен пик на инфекциите “.
„ Следващите две седмици ще бъдат сериозни за спряването на тези пикове в щати като Флорида, Тексас и Аризона “, добави Фаучи.

Американската нация е най-тежко засегнатата от пандемията, като досега има над 120 хиляди смъртни случаи , нови огнища, а държавното управление демонстрира уязвимост във възпирането на болестта, отбелязва още „ Франс 24 “.

Според Фаучи е мъчно да се предвижда докога коронавирусът ще остане такава мощна опасност.

„ Активността на COVID-19 ще продължи известно време “, споделят група здравни специалисти, в това число шефът на Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите Робърт Редфилд.

Фаучи обаче остава „ внимателно оптимистичен “ за скоростта на клиничните тествания на имунизацията . Той изрази вяра, че е всеобщо произвеждане на имунизацията против ковид ще е допустимо в края на календарните години и при започване на 2021 година

Редфилд посочи, че подсилването на тестванията за съществуване на инфекцията е основен пиедестал във смекчаването на мащабите и скоростта на заразяването от вируса. Той поддържа тезата на Фаучи, че Тръмп в никакъв случай не ги е карал да понижат тестванията за COVID-19.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР