Екипът на президента на САЩ Доналд Тръмп е взел решение

...
Екипът на президента на САЩ Доналд Тръмп е взел решение
Коментари Харесай

САЩ обявяват идната седмица какви мерки взимат срещу Турция заради С-400

Екипът на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп е взел решение по отношение на пакета от наказания, който да разгласи против Турция поради покупката и доставката на съветски зенитни ракетни системи С-400, оповестява "Блумбърг ", като се базира на осведомени източници. Санкциите ще бъдат оповестени в края на идната седмица.

Администрацията е избирала всред три пакета ограничения. Въвеждането на тези ограничаващи ограничения се нуждае от утвърждението на президента Тръмп.

Администрацията желае да изчака с оповестяването, с цел да мине третата годишнина от опита за прелом в Турция и да избегне подклаждането на спекулации, че Съединени американски щати са стояли зад него, както настояват лоялни на Реждеп Ердоган хора.

Турция стартира да получава в петък елементи от комплексите С-400. Съединени американски щати настояват, че съветските системи са проектирани, с цел да смъква самолети на НАТО и могат да събират сериозна разследваща информация, която да компрометира стелт качествата на изтребителите пето потомство, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР