Статия на Си Дзинпин, озаглавена Задълбочаването на всеобхватните реформи ще

...
Статия на Си Дзинпин, озаглавена Задълбочаването на всеобхватните реформи ще
Коментари Харесай

Си Дзинпин: Задълбочаването на всеобхватните реформи ще даде силен тласък на модернизацията в китайски стил

Статия на Си Дзинпин, озаглавена „ Задълбочаването на всеобхватните промени ще даде мощен подтик за модернизацията в китайски жанр “, ще бъде оповестена на следващия ден в десетия брой на списание „ Циушъ “ за тази година.

В публикацията се акцентира, че в процеса на построяването на модернизацията в китайски жанр е належащо да се вкарва задълбочено политиката за промени и отваряне към света. Това ще докара до непрестанно развиване на производителните сили, както и ще ускори обществената жизнеспособност. С цел създаване на съвременна социалистическа страна ще се проведат поредност от стратегически промени с новаторско и водещо значение за интеграцията и синергията сред системите, повишавайки работната резултатност и носейки важен прогрес във значими области. Мерките целят да внесат нов подтик във висококачествения напредък за реализирането на модернизацията в китайски жанр.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед49655 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед47182Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед66818Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед27491Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед19909Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78792Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77919„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77501В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избо
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР