Екипът на Нова Броудкастинг Груп (НБГ) и Нетинфо се увеличава

...
Екипът на Нова Броудкастинг Груп (НБГ) и Нетинфо се увеличава
Коментари Харесай

Двама доказани професионалисти се присъединяват към екипа на Нова Броудкастинг Груп и Нетинфо

Екипът на Нова Броудкастинг Груп (НБГ) и Нетинфо се усилва с двама одобрени експерти - Станка Крушарска, която ще заеме позицията Финансов шеф и Стефана Здравкова като пълномощник на Нетинфо. С потвърдените си мениджърски качества и опит, имаме вяра, че те ще имат скъп принос за развиването на компанията, оповестяват от Нова телевизия.

Станка Крушарска е с 14 години опит региона на корпоративното банкиране, като последните пет е заемала длъжността Директор Дирекция „ Корпоративно банкиране “ в Банка Пиреос България. Преди това е работила в Банка ДСК и Хеброс Банк.

Новият пълномощник на Нетинфо Стефана Здравкова има богат опит в развиването на устойчиви бизнес модели, най-вече в софтуерни компании. НБГ ще разчита на нейната експертиза и висок професионализъм за опазване на лидерската позиция на Нетинфо на пазара в България и за реализиране на бизнес задачите на компанията.

Преди новото й предопределение Стефана Здравкова е била Директор за България на eMAG, а сред 2008 и 2015 година поредно е била Директор „ Продажби “ на Logitech Europe и Toshiba Europe в България. Професионалната й биография включва още мениджърски позиции в фирмите Siemens Mobile и XEROX Bulgaria.

С решение на Съвета на шефовете на Нетинфо Христо Христов е освободен от позицията Изпълнителен шеф. Нова Броудкастинг Груп прави оценка постиганото от него и му благодари за работата в компанията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР