Екипът на Марица Ви желае успешен старт на седмицата! А

...
Екипът на Марица Ви желае успешен старт на седмицата! А
Коментари Харесай

Успешен ден за три зодии, други ги очакват разногласия и спо...

Екипът на " Марица " Ви желае сполучлив старт на седмицата! А в случай че се чудите какво ви следва през днешния ден, можете да разберете от нашия специфичен дневен хороскоп:

ОВЕН

Началото на деня ще е доста ползотворно. Това е времето, в което ще може да се справите с няколко неща по едно и също време, не забравяте и да не пропуснете нищо. Има късмет да намерите отговори на сложни въпроси и да завършите каузи, които за изостанали. Вероятни са непредвидени дарове.

ТЕЛЕЦ

Днес ще съумеете да завършите започнатото и резултатът ще ви зарадва. Втората половина на деня е времето, когато ще се отварят нови хоризонти. Ще се появяват се проекти, които ще може да реализирате скоро. Това е отлично време да се срещнете с тези, с които от дълго време се пробвате да поправите връзките си.

БЛИЗНАЦИ

Светъл, кондензиран със събития и потребен ден. Денят е подобаващ за диалози за бъдещето и за разискване на проекти. Разбирате по какъв начин можете да постигнете от дълго време сложени цели. Първата половина на деня е подобаваща за познати действия, втората ще донесе смели хрумвания.

РАК

Има доста неща за правене. Осъзнавайки това, ще се опитате да не си губите времето. Но това не постоянно ще е допустимо. Не се тормозете, в случай че нещата не вървят по проект. Звездите са на ваша страна и в последна сметка, всичко ще се подреди добре. Опитайте се да прекарвате повече време с тези, които ви поддържат.

ЛЪВ

Денят е цялостен с паники. Най-вероятно през първата половина ще би трябвало да се занимавате с каузи на други хора и да разрешавате проблеми, зародили не по ваша виновност.Няма да елементарно, само че ще се справите ужасно. Опитът, насъбран преди време, също ще ви помогне. Намерете време и за отмора

ДЕВА

Лесно намерете метод към разнообразни хора и ще разбирате чудесно новите си познати. Ще съумеете да се сприятели с доста от тях и да изгладите някои връзки, дължащи се на недоразумения. Парични приходи, надвишаващи упованията ви, ще ви дадат опция да извършите някои по-големи покупки.

ВЕЗНИ

В началото на деня са вероятни различия и разногласия. Ще бъде мъчно да се договорите за взаимни дейности. Дори дългогодишните познати не постоянно ви схващат вярно, тъй че ще бъде мъчно да избегнете стресови моменти. Следобедът носи щастливи съвпадения и положителни вести.

СКОРПИОН

Това е денят, в който е елементарно да измислите нещо ново, да намерите отговора на значими въпроси и да разрешите проблеми, които ви тормозят отдавна. Идеите ви са необикновени и по тази причина другите ги харесват. Ще ви оферират помощ, а интуицията ще ви оказват помощ да изберете най-надеждните съдружници.

СТРЕЛЕЦ

Не би трябвало да променяте желанията си фрапантно, даже в случай че в действителност го желаете. Това е денят, в който всички решения би трябвало да се претеглят, а думите и делата би трябвало да бъдат вярно премислени. Не се водете от мимолетни стремежи, изключително в случай че те опонират на значимите цели, към които се стремите отдавна.

КОЗИРОГ

Ден за прелестно другарство, необикновени срещи и забавни диалози. Хората, с които не сте се виждали отдавна, ще припомнят за себе си. Ще ви бъде прелестно да обменяте вести, да говорите за проекти. Има късмет да възстановите старите връзки, да сключите преференциални покупко-продажби.

ВОДОЛЕЙ

Страхотен ден да поемете самодейността и да извършите това, което сте замислили от дълго време. Импровизациите и дръзките опити ще се окажат сполучливи, а някои от концепциите могат бързо да бъдат осъществени. Денят е добър за правене и разискване на проекти за близкото бъдеще.

РИБИ

Добър ден за среща с хора, на които бихте желали да извършите усещане. Не е нужно да се стараете прекалено много - просто бъдете себе си. Вероятни са парични доходи, които не сте очаквали и изненадващи дарове. Вечерта е отлично време за разискване на фамилни въпроси.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР