Екипът на Димитър Бербатов не е в контакт с Левски

...
Екипът на Димитър Бербатов не е в контакт с Левски
Коментари Харесай

Георги Градев: Между Левски и Бербатов няма никакви контакти

Екипът на Димитър Бербатов не е в контакт с Левски във връзка с настояването за смяна в БФС. Това разкри спортният юрист Георги Градев, който е част от екипа на именития ни футболист.

" Никакви контакти няма сред Левски и Бербатов. Нула! Ние и не планираме такива. Двете неща би трябвало да се разграничат. От Левски си имат някаква своя акция заради справедливи аргументи, до момента в който акцията на Бербатов цели да сплоти всички клубове. Имаме ясна стратегия, върху която работим всеки ден. В случая виждам, че Левски е тръгнал самичък да води тази война. Ние като екип сме доста по-добре готови.
 Левски има своя любимец за идващ президент на БФС
Левски има своя любимец за идващ президент на БФС

Отново в основата на всичко е многогодишно приятелство

Да не забравяме, че първият клуб, който намерено разгласи поддръжката си към Бербатов, е ЦСКА. Бих се радвал, в случай че тези два клуба гледат в една и съща посока, това би било добре за българския футбол ", сподели Градев пред " България през днешния ден ".

Ако Левски узреят за това, че едно 40-годишно другарство не коства колкото цената на българския футбол, добре пристигнали. Ние си гледаме нашия път, имаме си самостоятелна акция. Взаимоотношенията сред Левски и Михайлов не ни касаят. В последна сметка този клуб е единствено един глас. Искаме един обективен съединителен конгрес. Допускам, че Левски ще водят паралелна акция и ще си повдигнат собствен претендент. Хубаво е да има плурализъм, това ще даде опция за по-демократичен и транспарантен избор ".
 Ботев: Не сме трансформирали позицията си! Искаме среща с президента на БФС и всички клубове!
Ботев: Не сме трансформирали позицията си! Искаме среща с президента на БФС и всички клубове!

Напрежението пораства
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР